Events
Back to overview
Events
5210.2613,N,00500.0797,E

Handelsmissie St. Maarten

By

Op 15 tot en met 19 maart staat de handelsmissie naar St. Maarten gepland. Een half jaar geleden zijn wij in contact gekomen met een aantal bedrijven op het eiland die graag kennis willen maken met de Nederlandse superjacht industrie. In de afgelopen maanden is er achter de schermen veel contact geweest en eindelijk is het zover. Wij hebben met 3 partijen een ‘agreement’ ondertekend om de missie te formaliseren.


St. Maarten is een tropisch eiland van slechts 37 vierkante mijl, en ligt ten zuidoosten van Puerto Rico. Het unieke eiland heeft een dubbele nationaliteit, een Nederlands en een Frans deel. St. Maarten heeft een krachtige economie en is misschien wel de beste Freeport in het hele Caribische gebied. Het is dan ook geen verrassing dat het een ontzettend populaire bestemming is voor superjachten. Hier zijn de owners, captains en crewleden op straat te vinden.

De handelsmissie St. Maarten bied je dan ook de kans om verschillende marinas, suppliers en andere lokale partijen te ontmoeten. De samenwerking met de St. Maarten Marine Trade Association geeft ons de mogelijkheid om met deze partijen in contact te komen. Via deze LINK kan je zien welke partijen bij deze Association zijn aangesloten en waarmee het dus mogelijk is om in contact te komen. High lights uit het programma van de missie zijn onder andere het Captains Event, bezoek marinas, ontbijtsessies met presentaties over de superjacht industrie op St. Maarten, match making en de trip naar de Bucket op St. Barths. Het complete programma zal aan de deel nemers gecommuniceerd worden.

 

De kosten voor deelname aan de HYG Handelsmissie St. Maarten bedragen €2.850,- exclusief BTW, reis- en verblijfskosten.

Heb je interesse in deelname, schrijf je dan nu in via info@hollandyachtinggroup.nl! De deadline voor het aanmelden is vrijdag 11 februari. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eddie Kloosterman, +31 (0) 6 14 89 22 92.

Other news

All News
5210.2613,N,00500.0797,E

Stay in touch with the Dutch superyacht industry!

Contact us

SIGN UP TO OUR updates

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.